uw reacties

“We hebben zo ontzettend veel complimenten gehad over de afscheidsdienst. Het heeft een diepe indruk achtergelaten bij iedereen. En nu krijg ik steeds de vraag waar ik jou gevonden heb!…”

“Bedankt voor de ondersteuning bij de uitvaart van onze (schoon)vader. Het is een enorme troost geweest voor moeder dat er recht gedaan werd aan zijn manier leven en zijn keuze in het sterven. Jij voelde precies aan wat bij ons zou passen. We kijken er met zo’n goed gevoel op terug.”

“Na de levensceremonie kwam er een enorme rust over hem. Ook wij konden het gevoel dat er nog iets moest, loslaten. In alle kalmte hebben we samen die laatste dagen doorgebracht. En het klinkt gek, maar het is zo’n mooie herinnering.”

“Het overlijden van mij broer kwam totaal onverwacht en de belangstelling bij zijn crematie was overweldigend. Ik kon het nog niet bevatten en voelde me toen eigenlijk heel verloren tussen al die mensen. De samenkomst die jij leidde bij de asverstrooiing heeft veel goed gemaakt. Nu kwam ik aan mezelf toe en kon ik het afsluiten.”

“Ik zag het helemaal niet zitten, dat mag u gerust weten. Ik dacht, gaan we de uitvaart weer over doen? Maar nu ben ik heel blij dat we deze gedachtenisbijeenkomst gedaan hebben. Voor het eerst in lange tijd beleefden we ons verdriet weer samen en op een of andere manier geeft dat hoop voor de toekomst.”

“Dank namens mijn hele familie voor de fijne manier waarop je ons deze dagen hebt bijgestaan. Jouw zorgvuldigheid, flexibiliteit en het houden van de regie maken dat wij allemaal vol vertrouwen deze laatste dag ingaan.”

 

Ik ontvang graag uw reacties! Stuur het aan info@marianvanderveen.nl